Nu när jag börjar känna mig riktigt bekväm med stickningen har jag tagit nästa steg i min utveckling. Jag har nämligen teststickat ett mönster för NovemberKnits, och tröjan jag stickade är Noma Sweater som är så himla fin. Mönstret var riktig roligt att sticka, och jag är supernöjd med resultatet.

Jag började även här med att sticka en provlapp, något som är extra viktigt när en ska teststicka ett mönster. Meningen med att ha teststickare är att de ska kunna prova mönstret och se om det fungerar i alla storlekar, se om det finns några fel och bedöma hur lätt det är att följa. Ge konstruktiv kritik, helt enkelt, så att det färdiga mönstret är en så nära perfekt produkt det går.

Jag valde att sticka min Noma i två helt olika garner. Dels Sandnes Sunday i färgen 1015, vilket är det vita merinoullsgarnet, samt Filcolana Tilia i färgen 325, vilket är den bruna silkemohairen. Tillsammans blir de en härligt spräcklig och melerad kombination som jag älskar.

Kombinationen Sunday och Tilia är klart en ny favorit och kommer garanterat att återkomma, och den färdiga tröjan är redan välanvänd och en höstfavorit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s